Mindenkit szeretettel üdvözlök az oldalon.
Remélem, hogy az általam írt Twilight fanfic kellemes szórakozást nyújt minden hozzám hasonló fanatikus rajongónak.
Ne legyetek velem nagyon szigorúak, mert még nagyon kezdő vagyok!
Jó szórakozást!
Gabriella

Ui.: Természetesen minden jog Stephenie Meyert illeti! Továbbá az általam kitalált karakterek csak a képzelet szülöttei, ahogy az eredeti könyvtől eltérő események is, valós alapjuk nincs! Anyagi hasznom ebből nem származik!

2012. november 13., kedd

Ajánló

Sziasztok!

Tudom, tudom, már nagyon várjátok a következőt, de sajnos még nem azt hoztam...
Viszont ha nagyon szeretnétek olvasni, felhívnám a figyelmetek egy tehetséges író blogjára, akit én már egy ideje nyomon követek, és alig várom a frisseket. A neve NoraOak, és Amiről nem tudsz címmel ír egy misztikus történetet. Számomra érthetetlen okból kevés olvasója van, pedig ha valaki belekezd, nem tudja abba hagyni. Biztos vagyok benne, hogy nektek is tetszeni fog, és ha így van, biztassátok egy kicsit, hátha lelkesebben ír és gyakrabban lesz friss! :)))))))))
Én is iparkodom, amint kész, rakom is fel a következő fejezetet!
Puszi! :D

5 megjegyzés:

Bulika írta...

Teljesen 1et értek. Nora történetei valamiért nem túl népszerűek. Teljesen érthetetlen számomra... Vagy nem... Inkább nem, mert az ő történeteihez egy másfajta gondolkodás kell, mint a nyálcsöpögtető egyszerű amerikai álommásolása...
Durva leszek? Véleményem szerint Ész, értelem, műveltség és szív... Erre mind szüksége van az olvasónak, ha Nora történeteit igazán meg akarja érteni és érezni akarja a történet lüktetését... Nora korábbi történetéhez egyébként én is írtam ajánlót a blogomon... (Bulika69.blogspot.com)
Ez egy befejezett történet, javaslom mindenkinek az elolvasását, mielőtt Nora leveszi a blogról...

Gabriella írta...

Szia Bulika!

A Sose hunyd le a szemed már törölve lett, talán egyszer nyomtatásban még elolvashatja az, aki eddig még nem tette.
Igen, Nora egy más műfajt képvisel, de azért szeretném megvédeni azokat, akik a "nyálcsöpögtető" történeteket szeretik. Szerintem az olvasók nem feltétlenül csak ezt vagy azt élvezhetik, több műfajt lehet szeretni - más más miatt. Természetesen ki-ki maga dönti el, én csak ajánlani tudom.
Az embernek, vagy beszéljek inkább saját magamról, nem mindig ugyan arra van szüksége. Van, amikor a kikapcsolódáshoz könnyed, nem túl mélyenszántó olvasmányt választok, máskor viszont képes vagyok belefeledkezni egy összetettebb drámába, amiről tudom, hogy bőgve fogom letenni. Ez a szép az irodalomban, mindig olyan világot választhatsz magadnak, amire az adott pillanatban a lelkednek szüksége van.
A lényeg az élmény, és pont.
:))))))))))

Bulika írta...

Kedves Gabriella!
Nem kell megvédeni szerintem senkit, nem szidtam, nem néztem le senkit egy percig sem Ha megnézed a blogomat, láthatod, hogy én is olvasok nyálcsöpit is, de úgy érzem Nora történetei egy más síkon mozognak... azt gondolom továbbra is, hogy Nora történeteihez kell egy kis +
Én is bele tudok feledkezni "halivúdba" ha ahhoz van kedvem, nincs ebben semmi rossz. Magam részéről pedig boldog vagyok, hogy Nora felkért az ajánló írására, és én boldogan tettem ezt meg. Sajnálom, hogy már törölte a történetet, hiszen páran az én ajánlóm, és rábeszélésem hatására kezdték el olvasni a történetét, melyről nekem pozitívan nyilatkoztak, örültek az ajánlásomnak.
Tökéletesen egyet értek veled, a lényeg az élmény, és pont. :)))))

Gabriella írta...

Akkor ezt megbeszéltük!!! :)))))))))

NoraOak írta...

És én sosem fogom tudni megköszönni ezt eléggé. :-) Nehéz mást mondani,mint a szokásost. Egyszer a sablonos mondandókat is azért találták ki, ha nincsenek megfelelő szavak az érzelmek kifejezésére, akkor legyen mit közölni mégis. Jelen esetemben a hálát. :-)