Mindenkit szeretettel üdvözlök az oldalon.
Remélem, hogy az általam írt Twilight fanfic kellemes szórakozást nyújt minden hozzám hasonló fanatikus rajongónak.
Ne legyetek velem nagyon szigorúak, mert még nagyon kezdő vagyok!
Jó szórakozást!
Gabriella

Ui.: Természetesen minden jog Stephenie Meyert illeti! Továbbá az általam kitalált karakterek csak a képzelet szülöttei, ahogy az eredeti könyvtől eltérő események is, valós alapjuk nincs! Anyagi hasznom ebből nem származik!

2010. július 30., péntek

Díjat kaptatok! :)

Sziasztok!

Nos, már sokszor kifejtettem, hogy mennyire hálás vagyok a fejezetekhez érkező hozzászólásokért.
Most Liz küldte nekem a "Legkedvesebb kommentelő" díjat, aminek nagyon megörültem. Már régóta gondolkodom, hogyan hálálhatnám meg azoknak az embereknek a biztatását, akik szinte minden fejezethez írnak megjegyzést. A legtöbb nevet már úgy ismerem, hogy rögtön feltűnik a hiánya, mivel a többség már a blog indulásától megtisztel a figyelmével.
Itt hosszasan sorolhatnám a neveket, de... Szeretném újra megköszönni Giginek a biztatást és a rendszeres hozzászólást (egyébként tudtommal ő az egyetlen a csapatban, akit személyesen is ismerek), valamint Líznek, aki megadta a "kezdő lökést" a blognak! KÖSZÖNÖM! :)
Visszaolvastam a bejegyzéseket és nagyon nehéz lenne egyetlen embert kiemelni, hiszen minden fejezetnél más és más hozzászólás vinné a pálmát.
Ezért úgy gondoltam, mostantól minden hónapban kiírom a legjobb hozzászóló nevét és ez a személy kívánhat egyet! Na, azért ne tessenek aranyhalnak nézni! :) Itt olyasmire gondolok, hogy az illető kérheti, hogy más szemszögéből is írjak meg egy már fentlévő fejezetet. Vagy esetleg szeretne egy rövid "pótló" fejit olyan eseményről a történetben, amit csak érintőlegesen említettem, vagy csak utaltam rá, de ő kíváncsi mi történhetett. /pl. mit csinált Jacob, miután Bella és Alice eljöttek Charlie házától/ Természetesen ezt szintén felrakom az oldalra és mindenki olvashatja.
Mivel 7.-én indult a blog, ez lesz a kiírás mindenkori dátuma. Mindig az előző hónapból választok valakit, ezért most a júniusi kommentezőm neve kerül ki.
És az nem más, mint : Liz
Az egyik vélemény tőle (06.27.):

"Szia!
Most még egy picit a sokk hatása alatt állok,de azért megpróbálok összenyögdécselni valamit. Szóval ez csodálatos volt! Bella elszánt küzdése Emily életéért egyszerűen szívszorongató volt. Tudtam én,hogy úgyis sikerül visszahozni Emilyt. Túl egyszerű lett volna minden, ha csakúgy meghal. Annyira jó volt ez a fejezet! Nem tudok betelni a történeteddel! Remélem, hamar folytatod!
Üdv, Liz "

Úgyhogy drágám, tessék gondolkodni, mit kérsz! :)

A következő név augusztus 7.-én kerül kiírásra. Nem szabok feltételeket, hiszen miért is tenném? Nem számít milyen terjedelmű a komi, mert én egy :)- nak is örülök! Azt is megértem, hogy nem tudtok minden fejihez írni, ezzel sajnos én is így vagyok... :(
És nem várok dícsérő, magasztaló szavakat, csak azt a reakciót, amit a fejezet kiváltott belőletek. Csak úgy, mint eddig. A negatív kritika is jöhet, főleg ha építő jellegű. Bátran, széles a hátam, elbírja... :)

A díjat én is figyelmébe ajánlom a következőknek: Rami, Truska, Nikki, Suomi

*Tedd ki a logót az oldalon > Válaszd ki a kedvenc kommentelőd, majd írd ki a kedvenc kommented tőle > Értesítsd őt a díjról > Küldd tovább 5 embernek, hogy ők is kiválaszthassák a kedvencüket > Hagyj náluk megjegyzést*

4 megjegyzés:

Liz írta...

Szia Gabriella!
Jaaaaj,olyan édes vagy!!! Nagyon köszönöm ezt a megtiszteltetést!!! Szóval most kívánhatok? ^.^ De jóóó! Na, akkor... én azt a napot szeretném elolvasni Alice szemszögéből,amikor a család végre rátalált Bellára abban az áruházban. *.* Olyan kíváncsi vagyok mindenre!! Azért Alice szemszögéből, mert mégis csak ő a jövőbelátó kisasszony és mert annyira imádom. Ő lenne a legjobb barátnőm. :D Remélem,teljesíthető a kérésem és nagyon köszönöm,hogy lehetőségem lehetett erre!!! Naaaagy-naaaagy puszi neked!!! :) Ígérem,egy jó hosszú komival meg fogom majd hálálni. :)
Előre is köszönöm és alig várom, hogy olvashassam!!!!
Nagy puszi meg ölelés: Liz

Gigi írta...

Drága Gabicám!
Én is nagyon köszönöm, hogy újra említed a nevemet!
Ezt a kívánhat valamit a legjobb kommentet író emberke, nagyon jó ötletnek tartom!
Ez így még izgibb lesz!
És még változatosabb!
Szuper vagy!
Puszi

Gabriella írta...

Sziasztok!

Liz: Rajta vagyok drágám, igyekezni fogok! :) Örülök, hogy örülsz!

Gigi: Köszi, majd beszélünk!

PUSZI!!!

Gabriella írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.